Over Elcar

Over Elcar

Over Elcar

Sinds 2000 zijn wij de betrouwbare vervoerder van talloze passagiers, van en naar de verschillende luchthavens en andere bestemmingen in Europa. Honderden vaste klanten kiezen keer op keer voor onze service, omdat ze belang hechten aan onze waarden. Wij zijn namelijk altijd:

  • Stipt en correct
  • Betrouwbaar en bereikbaar
  • Discreet


Stipt en correct
100%
Betrouwbaar en bereikbaar
100%
Discreet
100%

Onze chauffeurs

Een team van verzorgde, ervaren chauffeurs staat altijd voor u klaar. Ze spreken hun talen, zijn netjes en stipt. Ze staan constant in contact met het Elcar hoofdkantoor en denken oplossingsgericht.

Wij zijn trots op onze chauffeurs die u elke dag feilloos van A naar B brengen. En ze gaan vaak een stapje verder: als u nog een boodschap moet doen, stoppen ze even aan een supermarkt. Tijd over? Ze tonen u graag de hoogtepunten in een stad.


Ons wagenpark

U wordt vervoerd in Mercedes V-klasse auto: een uiterst comfortabele wagen. Ze biedt voldoende ruimte voor uw bagage en is perfect voor lange afstanden. De wagens bieden plaats voor 6 of 7 passagiers.

Alle wagens zijn grijs-metallic (met uitzondering van één uitvoering in zwart) en zijn niet bestickerd met commerciële boodschappen of eigen logo’s. Ze worden elke maand onderhouden en gaan elke week naar de carwash. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze rit in een wagen met luxueuze uitstraling.


Onze CEO

Ilse Buytaert is de oprichtster en drijvende kracht achter Elcar. Zij richtte in 2000 het bedrijf op. Het geeft haar een enorme kick om alles in goede banen te leiden: ritten verdelen, chauffeurs inplannen, … haar organisatorisch talent kent geen grenzen!

Ilse is enorm sociaal en geniet dan ook van het contact dat ze met u en haar andere klanten heeft. Ze kijkt er dan ook naar uit om u snel (weer) van dienst te zijn.